welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 22 september 2015

Gemiste kans...

Heel de zomer ben ik alert geweest om een foto te kunnen maken van zo'n kleine baby Fuut die op de rug van mama zit, maar helaas...dat is niet gelukt. De kleintjes zijn inmiddels al weer groot dus ga ik volgend jaar opnieuw proberen om die kleintjes met hun gestreepte nekjes te strikken. Nu dan maar een volwassen exemplaar op de foto. Ook leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten