welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 13 september 2015

Piepklein...

 

 
Tijdens een wandeling in de polder vanmiddag kwamen we dit keer een allerliefst baby bosmuisje tegen. Het beestje liep een beetje verdwaasd rond en had z'n oogjes nog maar amper open. Het lijkt misschien al heel wat op de foto maar in werkelijkheid was ie ongeveer maar 4 cm groot, uh klein.  Ik heb hem voor de veiligheid maar in de berm gezet, alhoewel ik vrees dat de torenvalk die daar rond vliegt dat heus wel gezien heeft...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten