welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 18 september 2015

Luieren...

Herfst betekent spinnen! Ik hoop niet dat jullie er van griezelen want de kans groot dat ik in deze tijd van het jaar regelmatig een spinnenkop zal plaatsen. Dit is de eerste: een Herfsthangmatspin. Hij maakt een hangmatvormig web in de struiken, met spandraden erboven. De spin hangt ondersteboven onder de mat. Als insecten tegen de spandraden aan vliegen, vallen ze vaak naar beneden op de mat, waar de spin ze door het web heen doodbijt en onder de mat trekt. Zoals je aan de draad ziet was deze spin zijn web nog aan 't maken. Ik heb sinds kort een Macrolens aangeschaft en ik moet nog oefenen.
Gelukkig ben ik niet bang voor spinnen, want je moet met zo'n lens wel dicht op je onderwerp zitten!

1 opmerking: