welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 5 september 2015

Halt...

 


Tijdens onze wandeling door de polder werden we tegengehouden door deze Rode Amerikaanse Rivierkreeft die, door de bagger- en maaiwerkzaamheden aan de sloot, de weg was kwijtgeraakt. Ik heb hem netjes teruggezet aan de waterkant en erop toegezien dat ie veilig wegzwom. Hij had geluk want gezien de vele kreeftenpootjes die verspreid lagen op het pad zijn er inmiddels al wat van zijn soortgenoten opgepeuzeld door de vogels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten