welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 29 september 2015

Close-up...

De twee landschildpadjes die we hebben zijn zo leuk. Wist je dat ze enorm goed kunnen ruiken? Zodra ik het geplukte groen zoals Weegbree, Klaver, Wikke en Paardenbloem in hun bakje leg gaat hun neus de lucht in en lopen ze beiden linea recta naar het voer. Ze herkennen mij ook. In het begin heb ik namelijk steeds het voer in mijn hand gehouden en hen eerst laten ruiken. Nu zijn ze totaal niet bang meer en trekken hun kop niet in want mijn hand betekent 'eten'. Ze kijken me soms echt lief aan. Helemaal geen koelbloedigheid te bespeuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten