welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 23 september 2015

Smakelijk...

Buizerds zijn opportunisten: zij eten alles wat er voor handen is. Deze Buizerd zat aan de slootkant een vorkje te prikken zoals men dat met een chique woord zegt. Langs de berm liggen momenteel overal bergjes waterplanten die uit de sloten zijn geschept tijdens het onderhoud. Daar zitten vaak rivierkreeftjes en visjes bij die mee geschept zijn. Toen ik aan kwam rijden werd hij duidelijk gestoord, liet de kreeftenpoot voor wat het was en vloog weg. Toen ik er voorbij was gereden, zag ik in mijn achteruitkijkspiegel dat ie een rondje had gemaakt en toch weer terug ging om zijn maaltijd af te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten