welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 28 september 2015

Blondie...


De Buizerd heeft een grote variatie in verenkleed. Na de zomer zie je veel meer Buizerds vliegen met een licht verenkleed. Deze komen uit de noordelijke regionen, terwijl veel (donkere) Buizerds die in de zomer in Nederland verblijven, in de winter juist wat naar het zuiden afzakken.
Deze Buizerd is een heel stuk witter dan de bruine Buizerd die ik van de week hier op mijn blog had staan. Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar de verschillende kleuren en kan je waargenomen kleurvormen invoeren. Deze blonde knapperd moet ik registeren onder de morf (kleurvariant): BuMo6 - Witachtig, schouders en rug zijn nog voornamelijk bruin.
Heb je zelf ook een waarneming? Meer info kan je hier lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten