welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 2 september 2015

Fris en Fruitig...

 
De druivenplant die wij twee jaar onder het afdak bij de keuken hebben geplant doet het goed. Er hangen al best wat trosjes aan. Nog lang niet genoeg om wijn te maken maar om er zo weg te happen zijn het er meer dan voldoende. Bovendien ziet 't er zo gezellig uit als ik door het keukenraam naar buiten kijk. Ik blijf er ondanks het herfstachtige weer, een beetje van in de vakantiestemming!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten