welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 15 september 2015

Reusachtig...

 
 
 
Dit is de Grote Parasolzwam. Ondanks dat het een veelvoorkomende paddenstoel is had ik zo'n er nog nooit eentje gezien: wat een joekel! Dit exemplaar was ongeveer 30 cm hoog en de doorsnede van de hoed ook bijna. Het is de grootste soort uit de Parasolzwammen familie. Grappig detail: De ring zit los om de steel en kan dus verschoven worden.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten