welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 27 september 2015

Vliegensvlug...

 
Vandaag weer geoefend met mijn nieuwe macrolens maar het valt niet mee. Deze Dambordvlieg bleef niet gezellig even stilzitten om te poseren dus er is geduld voor nodig, veel geduld. En daar begint de ellende al want als er íets is wat ik niet veel heb.... dan is het geduld. Het wordt dus macro fotografie op therapeutische basis: een schone zaak !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten