welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 11 september 2015

Very Sweet...

 
 
De goudkleurige wikkel van de reep heeft dezelfde kleur als mijn lieve Kater Twix. Vandaar zijn naam. De reep is van melk chocolade maar mijn Twix houdt van PUUR genieten! Soms ben ik er echt jaloers op de manier hoe heerlijk katten zich ergens tegenaan kunnen leggen en vervolgens druk bezig zijn met helemaal niets doen in het zonnetje, Hoe warm het overigens ook is, hij houdt altijd zijn witte kniekousen aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten