welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 9 september 2015

Wissewasje...

 
 
 
De mussen zitten braaf in de rij zitten te wachten om in bad te mogen. Drie tegelijk past makkelijk in de grote waterschaal. Even om de beurt snel een duik. Het was een grappig gezicht! Ik heb ze stiekem van achter mijn slaapkamerraam gefotografeerd maar badderen is toch eigenlijk wel een privé aangelegenheid...


2 opmerkingen: